Agenda: Business Lab (opgeschort)

Je staat in de supermarkt, koopt een blikje groente of soep. Thuisgekomen maak je het open, consumeert de inhoud en het blik verdwijnt in de afvalcontainer. Maar heb je je ooit afgevraagd waar dit blik vandaan komt?

Donderdag 15 juni gaan we een kijkje nemen in de fascinerende wereld van het blik. We zullen zien dat er veel meer achter zit dan op het eerste gezicht gedacht: hoe komt een stuk ijzererts uiteindelijk bij de supermarkt in het schap. Zo krijgen we via een kleine insight in de staalproducent, de techniek achter het fabricageproces van blikken en het afvullen bij b.v. HAK te zien.

We hebben een bedrijfsbezoek bij blikkenproducent DomIberia in Horst, dat vanwege de productieshifts, om 18.00u begint. Het bedrijfsbezoek zal eindigen tegen 20.00u., waarna we (op eigen kosten, €20 excl drank) een diner zullen nuttigen in Horst. Geef hiervoor svp via de app jouw keuze voor vlees of vis aan. Graag verwelkomen wij jou 15 juni!

eindbanner

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s