Agenda: SamenLoop voor Hoop (RT74)

In het weekend van 10 en 11 juni vindt de vierde editie van de SamenLoop voor Hoop Roermond plaats, wederom op Sportpark De Wijer.

Net als voorgaande edities gaan we tijdens dit weekend met de RT 74 de frietwagen bemannen. Dit jaar staan er 2 frietwagens. De RT heeft de medewerking toegezegd en daarnaast zal Kindervakantiewerk Donderberg-Hoogvonderen friet gaan bakken. Het lukt de RT al om net huidige leden een wagen te bemannen, maar bi Kindervakantiewerk Do-Ho ligt dat helaas anders. We gaan nu samen de planning maken. We werken in tijdsblokken van ca. 3-4 uur en er zullen altijd 3 Tafelaars/41’ers gelijktijdig bakken.

In het verleden was de frietwagen eigendom van de organisatie en werden de snacks/friet aangeleverd door Rooswinkel (inmiddels Sligro). In verband met de veiligheid (de frietwagen voldeed niet aan de eisen) en het feit dat Sligro alle snacks in rekening brengt die de Sligro-vestiging verlaten (risoco organisatie), geeft de organisatie besloten om afspraken te maken met een cateraar, in dit geval IBIS-catering. Zij leveren de wagens en een personeelslid en dragen 40% van de omzet af aan de organisatie van de SamenLoop voor Hoop. Dit is echter alleen mogelijk doordat er vrijwilligers meewerken in de wagen!

 

Laat aub zo spoedig mogelijk weten of er 41’ers zijn die zouden willen helpen en op welke tijden (graag zo ruim mogelijk).

Zaterdag 10 juni
14.00 – 18.00
18.00 – 21.00
21.00 – 01.00

Zondag 11 juni
11.00 – 15.00
15.00 – 19.00

eindbanner

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s