Archief: Bezoek aan 41 Club Ooststellingwerf

Op maandag 9 januari 2017 werden we warm ontvangen bij onze vrienden uit Ooststellingwerf. Tijdens hun club avond mochten we bij een van hun leden aanschuiven aan een goed gedekte tafel. De vrouw des huizes had werkelijk alles uit de kast gehaald om ons bourgondische hart sneller te laten kloppen. De tafel was rijkelijk gedekt: van oa boerenkool stamppot tot traditionele bruine kappers met augurk. Van huisgemaakte snert tot hutspot met rookworst. Het hoogtepunt was nog wel het toetje met een flinke toef slagroom… heerlijk. We konden ons een warm welkom niet gewenst hebben vooraf.

Nadat iedereen ‘stevig’ aan tafel zat opende Twan de vergadering. Mooi te zien hoe hecht de band was onderling en tradities van de Tafel voortgezet werden. Na de vergadering des Tafels traden twee oud Tafelaars officieel tot de 41 Club Oosstellingwerk middels het zwaard van Arthur.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Heren… dank voor jullie warm welkom het was de rit van 256 km meer dan waard.

eindbanner

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s