Nieuws: Bestuurswissel 2017

Donderdag 20 april jl vond de bestuurswissel plaats van de 41 Club Roermond. Tijdens de grote opkomst van zowel de 41-leden als ook een zeer goede vertegenwoordiging van onze RT, werd onder het genot van een uitstekend diner, teruggeblikt op het afgelopen jaar. De geslaagde en originele activiteiten passeerden de revue waarbij de voorzitter menig compliment in ontvangst mocht nemen.

De scheidend voorzitter had echter ook iets in petto: The Presidents’ Box. Dit is een geschenk aan alle 41-leden, een prachtige houten kist waarin elke voorzitter een kenmerkend attribuut van zijn voorzittersjaar zal deponeren.

Tot slot het hoogtepunt van de avond: de overdracht van de hamer en ketting aan onze nieuwe voorzitter Ron (mét colbert!), die vervolgens het nieuwe bestuur en motto presenteerde. Het motto voor bestuursjaar 2017/2018 is: Panta Rhei (Grieks: “alles stroomt”).

Dat het nieuwe jaar een geslaagd Tafeljaar moge worden!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

eindbanner

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s