Nieuws: Beugelavond

Op uitnodiging van onze Tafel, vond er donderdag 28 september weer de traditionele Beugelavond plaats. Onze 41’ers hadden een mooie delegatie uitgezonden om onze Tafelaars met aanwezigheid te ondersteunen. Zoals gebruikelijk werden er weer gasten ontvangen, deze keer de voltallige RT Weert.

Na het inspelen ging het 41’er team Peter Wuts / Luc Reif flink tekeer, waarbij zij het ene na het andere team in het stof lieten bijten. Zo sneuvelden helaas ook meerdere 41 teams..  In het sluitstuk van de finale barstte er een hevige strijd los tussen het 41 Team Peter Wuts / Luc Reif en de gasten uit Weert, waarbij de eer van Roermond tot het gaatje werd verdedigd. Met succes! Hulde aan de winnaars!!

De prijsuitreiking was zoals gewoonlijk weer de spraakmakende kers op de taart, waarbij de taart ook dit jaar weer smakelijk van de slagroom werd ontdaan…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s