Nieuws: Chasing the Rapids

Op donderdag 31 augustus vond de verfrissende activiteit Chasing the Rapids plaats op de Maas bij Ool. En petit comite werd de Oude Maas al peddelend verkend. Begonnen op de Oolderplas rustig varend naar de Oude Maas. We passeerden enkele plezierjachthaventjes en na het nodige ‘flashen’ op het drukke FKK strand bogen wij rechtsaf de Maas op. Ondanks de avondschemering werd het druk laveren tussen de talrijke bootjes en jachten. Na een tocht van zo’n 1,5 a 2 uur kwamen de waterratten moe maar voldaan weer aan land bij cafe Biej de Lange. Hier werd een lekkere verkoeling genuttigd, hoewel sommigen dit erg letterlijk tot zich namen…
Kortom, andermaal hebben wij mogen genieten van wat Remunj ons te bieden heeft aan watersportcultuur.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s