President’s Dinner

Volledig in lijn der verwachtingen en conform onze (jonge) traditie heeft onze Voorzitter op zaterdag 16 februari 2019 het President’s Dinner georganiseerd. De traditie schrijft voor dat deze bij de voorzitter thuis plaatsvindt. Hoe en wat er bereid wordt blijft daarentegen altijd een verrassing!

Vanaf 18.30u stond zijn huis open voor het ontvangen van de eerste gasten, die vervolgens ook vrij snel allemaal binnendruppelden. Binnen de kortste keren was de huiskamer gezellig gevuld. Het was een erg goede opkomst met in totaal 13 Tafelaars en hun partners.

Na ruimschoots van het aperitief genoten te hebben werden wij uitgenodigd aan de tafels plaats te nemen waarbij onze Voorzitter het welkomstwoord uitsprak. Bij de intro werd uiteraard kort stilgestaan bij het afgelopen tafeljaar, maar werden tevens de kookkunsten van onze TafelChef en partner geroemd. Chapeau voor Roy en Christy, zij hebben onze voorzitter geholpen iedereen op een fantastische streekmaaltijd te trakteren. Het menu bestond uit een zelfgetrokken ossenstaartsoep, gevolgd door zuurvlees met friet, zelfgemaakte mayo en salade als hoofdgerecht. Met credits aan Christy werd afgesloten met een mousse van meringues, marshmallows en rood fruit.

Als onze National IRO en oud President van 41 Roermond, heeft Roy ons met het laatste 41 Club nieuws verrast, komend jaar zal hij de taak van National President op zich nemen en de Roermondse eer (wederom!) hoog houden. Proficiat Roy!!

Het was een ontzettend gezellige avond die tot in de late uurtjes doorging. Voorzitter: bedankt voor de prachtige President’s Dinner! En voor de kookkunsten: smakelijke dank aan Chef Roy en Christy! Het was een top avond!!

Deze diashow vereist JavaScript.

eindbanner