VUT-avond

Na een paar jaar stilte was het weer zo ver: de Tafel neemt afscheid van een paar prominente leden in de traditionele VUT-avond.

Ontvangst was bij Lucas thuis, die de voorbereidingen op deze illustere avond goed op de rit had, de drank vloeide rijkelijk en de snacks vonden gretig aftrek. Het presentatiescherm stond klaar voor het tonen van de highlights van de afscheidnemende Tafelaars.

Voor sommigen was het een tijdje geleden dat ze elkaar gezien hadden en zodoende duurden de gebruikelijke ‘handjes’ en ‘hoe gaat het’ wat langer. Maar uiteindelijk nam Bernd als voorzitter van de VUT-commissie het woord en bereidde alle gasten voor op een goed gevulde avond.

De afscheidnemende Tafelaars Gyury, Roger en Roel werden voorgesteld door middel van een spraakmakende presentatie.
Om niet te snel over te gaan tot het daadwerkelijke afscheid, werd als cliff hanger de tijd opgevuld met een interactieve cursus ‘creatief met kurk’. Daarbij werd door de hosts een beroep gedaan op medewerking van alle aanwezigen. Alle zintuigen werden daarbij tot het uiterste geprikkeld: voelen, ruiken en proeven.

Eindelijk was het dan zo laat en werd tegen middernacht, met pijn in het hart, afscheid genomen van Gyury, Roger en Roel als Tafelaar.
Maar zoals altijd betekent het einde tevens een nieuw begin. Het begin van het 41’er leven. En laten we eerlijk zijn, hier begint het toch eigenlijk.

Als voorzitter van de 41 Club Roermond heeft Peter de nieuwe leden stuk voor stuk uitgenodigd om toe te treden. Gyury en Roel, zijn meteen gepind als nieuwe leden: van harte welkom bij onze 41 Club! Roger, hopelijk mogen wij jou ook binnenkort als lid verwelkomen.

Alle glazen werden geheven op een nieuwe toekomst!
Yours in Tabling

Deze diashow vereist JavaScript.

 

eindbanner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s